888

bonusepa depozitë

50

FREE SPIN

për verifikim

888
Aktivizo me një kod promovues ekskluziv
ALLBETSTV
888
Regjistrohu
888
Verifikohu
888
Fut kodin promues
888
RREGULLAT E PROMOAKSIONEVE
888
Vetëm përdoruesit e regjistruar dhe të verifikuar të 888starz.bet mund të aktivizojnë promokodin.
888
Për verifikim të suksesshëm, lojtari duhet të plotësojë të gjitha fushat e kërkuara në llogarinë personale, në skedën "Të dhënat personale" dhe emailin në seksionin "DETAJET E KONTAKTIT".
888
Ju mund ta aktivizoni promokodin vetëm në llogarinë personale, në seksionin "Bonuset dhe Dhuratat".
888
Rrotullime falas janë në dispozicion për 5 ditë nga momenti i aktivizimit.
888
Bonusi pastrohet me fonde nga llogaria e Lojtarit.
888
Wager'et— х30 .
888
888
888
888
888
888
888
888
888